Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

    Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

      Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

        Офис на WALMARK Bulgaria

        работен проект и реализация 2018г.

        Интериорен проект за реновация и функционална оптимизация на офис на международна компания, предлагаща иновативни продукти в областта на грижите за здравето. Oфисните пространства са с гъвкава планировъчна схема, добре осветени, осигурени с просторни покривни тераси и вдъхновяващи гледки към Витоша.

        Основната цел на проекта е подобряване на качеството на работната среда чрез постигане на баланс в трите основни направления – функционалност, съвременна визия с интегрирана фирмена идентичност и бюджет. Проектното решение предвижда „хирургическо“ прекрояване на пространствата и реорганизация на помещенията и мебелиров- ката в тях.

        Специално внимание е отделено на мерките за подобряване на средата от гледна точка на акустика, звукоизолация, и осветеност.

        Клиент: Walmark Bulgaria
        Година: 2018
        Вид: Интериор

        Направи запитване
        Офис на WALMARK Bulgaria 1
        Офис на WALMARK Bulgaria 2
        Офис на WALMARK Bulgaria 3
        Офис на WALMARK Bulgaria 4
        Офис на WALMARK Bulgaria 5
        Офис на WALMARK Bulgaria 6
        Офис на WALMARK Bulgaria 7