Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

    Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

      Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

        Офис Владимиров/Гюнелиев Архитекти

        работен проект и реализация 2017г.

        Работно място, което те посреща с неформалната си атмосфера и предразполага към творчество. Това искахме  да постигнем в собствения си офис – обстановка, която да бъде и офисна, и малко домашна, без излишна представителност и официалност.

        Неголямото партерно пространство  на партера на жилищна сграда претърпя сериозно преоформяне, докато получи новия си образ.  На мястото на някогашните плътни прегради са поставени стъклени, които обособяват почти символично зоните. Отделени са кабинет, компактен кухненски офис, както и малка многофункционална зала, където правим срещи и обсъждаме работата си с колегите.

        Добрата светлина и комбинацията от естествен дъб, бял MDF и мокет ни карат да се чувстваме  спокойно, уютно и удобно на работното  си място.

        Клиент: VG ARCH
        Година: 2019
        Вид: Интериор

        Направи запитване
        ВГ архитекти 2
        ВГ архитекти 3
        ВГ архитекти 4
        ВГ архитекти 5
        ВГ архитекти 6
        ВГ архитекти 7
        ВГ архитекти 9