Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

    Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

      Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали

        технически проект и реализация

        Реконструкцията на легендарния в миналото ресторант „Пещерата“ в подножието на Лакатнишките скали беше истинско проектантско предизвикателство.
        Ресторантът се намира в Искърско дефиле, на подхода към екопътеката за изкачване на Лакатнишки скали, пещера „Черната дупка“, карстовия извор „Житолюб“ (най-късата река в България), алпийския заслон „Орлово гнездо“ и още много забележителности на територията на Община Своге и Природен парк „Врачански Балкан“.
        За нас разработката на проекта беше част от дълъг процес на проучване и изясняване на куп административни, конструктивни, геоложки и други казуси. В крайна сметка проектът устоя на всички изпитания на действителността, реализиран във вида, в който беше проектиран.

        Клиент: частен
        Вид:
        Обществена сграда

        Направи запитване
        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали 1
        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали 2
        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали 3
        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали 4
        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали 5
        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали 6
        Ресторант "Пещерата", Лакатнишки скали 7