Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

    Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

      Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

        Office of WALMARK Bulgaria

        detailed design and implementation 2018

        An Interior project for renovation and functional optimization of the office of an international company offering innovative products in the field of health care. The office spaces have a flexible layout, well lit, provided with spacious roof terraces and inspiring views of Vitosha Mountain.

        The main goal of the project is to improve the quality of the working environment by achieving a balance in the three main areas – functionality, modern vision with integrated corporate identity and budget. The project is about redesigning of the spaces and reorganizing of the premises and the furniture.

        Special attention is paid to improving the environment in terms of acoustics, sound insulation, and lighting.

        Client: Walmark Bulgaria
        Year: 2018
        Type: Interior

        Make an enquiry
        Офис на WALMARK Bulgaria 1
        Офис на WALMARK Bulgaria 2
        Офис на WALMARK Bulgaria 3
        Офис на WALMARK Bulgaria 4
        Офис на WALMARK Bulgaria 5
        Офис на WALMARK Bulgaria 6
        Офис на WALMARK Bulgaria 7