Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

    Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

      Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

        Office Vladimirov/Gyuneliev Architects

        detailed design and implementation 2017

        A workplace that welcomes you with its informal atmosphere and predisposes to creativity. This is what we wanted to achieve in our own office – an atmosphere that would be both office and a bit homey, without unnecessary representation and formality.

        The small ground floor space of a residential building underwent a major redesign until it received its new look. In place of the former solid partitions, glass ones have been placed, which almost symbolically separate the zones. There is a separate office, a compact kitchen office, as well as a small multifunctional room, where we meet and discuss our work with colleagues.

        The good light and the combination of natural oak, white MDF and carpet make us feel calm, cozy and comfortable at work.

        Client: VG ARCH
        Year: 2019
        Type: Interior

        Make an enquiry
        ВГ архитекти 2
        ВГ архитекти 3
        ВГ архитекти 4
        ВГ архитекти 5
        ВГ архитекти 6
        ВГ архитекти 7
        ВГ архитекти 9